Τρόποι Πληρωμής

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kitos.gr σας δίνει την δυνατότητα να εξοφλήσετε τις αγορές σας με οποιονδήποτε από τους ακόλουθους τρόπους σας εξυπηρετεί:

1. Με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα (Master Card, Maestro, Visa, Visa Electron, American Express)

2. Με αντικαταβολή κατά την παράδοση (μόνο για αποστολές εντός Ελλάδος)

3. Με κατάθεση σε τράπεζα (για αποστολές εντός Ελλάδος)

4. Με PayPal

 

1. Με χρέωση της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας οποιασδήποτε τράπεζας (Master Card, Maestro, Visa, Visa Electron, American Express) . Η διαδικασία είναι απολύτως ασφαλής. Αυτό εγγυάται το σύστημα ασφαλών συναλλαγών ειδικά ανεπτυγμένο για αγορές μέσω διαδικτύου. Με το σύστημα αυτό δίνετε τα στοιχεία της κάρτας σας σε μία απολύτως ασφαλή περιοχή του διαδικτύου, όπου και αποκλείεται ο κίνδυνος υποκλοπής των στοιχείων σας. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας. Προσοχή: Κατά την συμπλήρωση του αριθμού της κάρτας μην βάζετε κενά ή καθέτους. Βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία χρέωσης της παραγγελίας που δηλώνετε κατά την παραγγελία συμφωνούν με τα στοιχεία του κατόχου της πιστωτικής κάρτας. Για οποιοδήποτε πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο info@kitos.gr ή στο 210.3253644

 

2. Με αντικαταβολή, αποστολή δέματος με courier (αφορά τις παραγγελίες που αποστέλλονται εντός Ελλάδας). Η παραγγελία αποστέλλεται μέσω courier και η πληρωμή γίνεται την στιγμή της παραλαβής του δέματος-παραγγελίας. Είναι σημαντικό να συμπληρώσετε στη φόρμα παραγγελίας έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου για να μπορέσει η μεταφορική εταιρία να έρθει σε επικοινωνία μαζί σας σε περίπτωση που απουσιάζετε.

 

3. Κατάθεση τελικού ποσού. Οι παραγγελίες στέλνονται μέσω ταχυδρομείου συστημένες εφ΄όσον έχει προηγηθεί η κατάθεση. Η κατάθεση ή μεταφορά του ποσού της παραγγελίας πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός επτά (7) ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας. Πέραν αυτού του ορίου η παραγγελία θα ακυρώνεται και δεν θα πραγματοποιείται η εκτέλεσή της. Προσοχή: Είναι σημαντικό στην κατάθεση που θα κάνετε ως αιτιολογία να φαίνεται το ονοματεπώνυμο που έχει δηλωθεί και στην παραγγελία. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να μας ενημερώσετε και να μας δώσετε το όνομα από το οποίο θα γίνει η κατάθεση.Τα τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν εξ'ολοκλήρου τον αγοραστή.

Καταθέσεις από Ελλάδα:

ΌΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΎΧΟΥ : ΚΙΤΟΣ Ε. ΣΟΦΙΑ

EUROBANK.......0026-0221-34-0200738921

 

Καταθέσεις από εξωτερικό ή από αλλή τράπεζα:

Eurobank: Αριθμός Λογαριασμού IBAN: GR5402602210000340200738921

 

4. Μπορείτε να κάνετε την αγορά σας πληρώνοντας μέσω PayPal. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να έχετε λογαριασμό PayPal. Τα έξοδα πληρωμής επιβαρύνουν εξ'ολοκλήρου τον αγοραστή.