Επιστροφές

Επιστροφές πραγματοποιούνται σε χρονικό διάστημα έως 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας από τον πελάτη από την εταιρία ταχυμεταφορών και εφόσον πρώτα μας έχετε ενημερώσει για την επιστροφή και το λόγω μέσω τηλ. 210 9401140ή e-mail στο info@kitos.gr

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή πρέπει το προιόν να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και στην αρχική του συσκευασία

Στο δέμα της επιστροφής πρέπει υποχρεωτικά να περιλαμβάνεται η απόδειξη αγοράς.

Μέχρι τη στιγμή που το προιόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.

Κατά τη διαδικασία επιστροφής μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε πίστωση του λογαριασμού σας για νέα ή μελλοντική αγορά , είτε με την επιστροφή χρημάτων προς εσάς.

Στη περίπτωση αλλαγής με άλλο προϊόν στέλνετε το προϊόν που θέλετε να αλλάξετε με courier επιλογής σας και με δική σας χρέωση. Παρακαλούμε σε αυτή την περίπτωση να εσωκλείετε στο δέμα επιστροφής ένα απλό χαρτί που να αναγράφεται ότι επιθυμείτε αλλαγή με νέο προϊόν η οποία πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσω του site σε 20 ημέρες από αποστολή της και στα σχόλια της νέα παραγγελίας να αναφέρετε ότι είναι από αλλαγή με τον κωδικό της προηγούμενης σας παραγγελίας. Μόλις λάβουμε το δέμα και γίνει ο απαραίτητος έλεγχος σας στέλνουμε το νέο πληρώνοντας εσείς τη διαφορά εάν υπάρχει.

Στη περίπτωση αλλαγής με επιστροφή χρημάτων παρακαλούμε να εσωκλέιετε στο δέμα επιστροφής ένα απλό χαρτί που να αναγράφεται ότι επιθυμείτε επιστροφή των χρημάτων σας και να συμπεριλαμβάνεται ένα αριθμό λογαριασμού IBAN και το όνομα τραπέζης και δικαιούχου. Η κατάθεση των χρημάτων γίνεται μέσα στις επόμενες 7 εργάσιμες ημέρες και αφορά μόνο το κόστος αγοράς των προϊόντων και όχι τα έξοδα αποστολής της courier, που είναι 5,70 ευρώ και θα αφαιρεθούν από το ποσό που θα επιστραφεί.

Σε περίπτωση αλλαγής προϊόντων σε έκπτωση ή προσφορά αλλάζονται στην εκάστοτε τιμή έκπτωσης ή προσφοράς και πάντα όχι μετά την λήξη των εκπτώσεων και των προσφορών

Η διεύθυνση που θα αποστείλετε το προϊόν είναι KITOS - Feet in Comfort | ΠΛΑΣΤΗΡΑ 114 - Ν.ΣΜΥΡΝΗ  Τ.Κ. 17122 και σε ώρες καταστημάτων.

Β. ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Προσοχή : Σε περίπτωση που το προϊόν φθάσει σε εσάς κατεστραμμένο παρακαλούμε να ενημερώσετε την εταιρία courrier μέσα στις επόμενες 8ώρες ώστε να αναλάβουν την ευθύνη. Αλλιώς δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η επιστροφή.

Επίσης σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ενημερώστε μας εντός 24 ωρών στα τηλ 210 9401140ή e-mail στο info@kitos.com

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία.

Στο δέμα της επιστροφής πρέπει υποχρεωτικά να περιλαμβάνεται η απόδειξη αγοράς.

Κατά τη διαδικασία επιστροφής μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε πίστωση του λογαριασμού σας για νέα ή μελλοντική αγορά , είτε με την επιστροφή χρημάτων προς εσάς.

Στη περίπτωση αλλαγής με άλλο προϊόν στέλνετε το προϊόν με ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ και με δική μας χρέωση. Παρακαλούμε σε αυτή την περίπτωση να εσωκλείετε στο δέμα επιστροφής ένα απλό χαρτί που να αναγράφεται ότι επιθυμείτε αντικατάσταση με νέο προϊόν. Η αντικατάσταση θα πραγματοποιηθεί από εμάς εντός 5 ημερών.

Στη περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων παρακαλούμε να εσωκλείετε στο δέμα επιστροφής ένα απλό χαρτί που να αναγράφεται ότι επιθυμείτε επιστροφή των χρημάτων σας και να συμπεριλαμβάνεται ένα αριθμό λογαριασμού IBAN και το όνομα τραπέζης και δικαιούχου. Η κατάθεση των χρημάτων γίνεται μέσα στις επόμενες 7 εργάσιμες ημέρες και αφορά το κόστος αγοράς των προϊόντων καθώς και τα έξοδα αποστολής της courier.